fbpx

Foto: Katriina Mäkinen

Branschackreditering

Ansök om ackreditering till Tempo Dokumentärfestival 2 – 8 mars 2020!

Sveriges största festival för dokumentära uttryck och den viktigaste mötesplatsen för svensk dokumentärbransch har öppet för ansökan om ackreditering! Vill du ta del av hela festivalens program och möta våra internationella gäster? Med din ackreditering får du tillgång till hela Tempos program 2 – 8 mars 2020 (observera att till invigning och prisutdelning krävs separat inbjudan). Fyll formuläret längst ner och följ instruktionerna i svarsmailet.

Pris:
Ordinarie pris 750 kronor ex 25% moms (deadline 7 februari)
Sen ackreditering 850 kronor ex 25% moms (deadline 1 mars)

Du kan hämta ut din ackreditering i vårt press- och gästcenter under hela festivalen. Uthämtning av ackreditering sker i press/ackrediteringsdisken som under festivalen finns på Hotell Scandic Malmen, Götgatan 49–51 (T-bana: Medborgarplatsen).

Öppettider för disken under festivalveckan är:
måndag 12.00 – 15.00
tisdag – lördag 11.00 – 18.00
söndag 11.00 – 14.00

Detta ingår i din ackreditering:
Film och radio
Som ackrediterad har du tillträde till alla visningar, uppspelningar och work in progress i mån av plats samt möjlighet att hämta ut biljetter i gästdisken kl 11-14 samma dag som visningen sker. Ett begränsat antal biljetter per visning finns reserverade för branschackrediterade. (OBS! Gäller ej invigningsgalan, filmfrukost, visningarna inom sektionen Reality Bites eller visningar där separat inbjudan eller biljett krävs).

Industry screenings
Varje dag hålls visningar exklusivt för bransch på Victoria salong 5. Se separat schema inom kort.

Events och seminarier
Du har som ackrediterad tillträde till alla seminarier, masterclasses och events i mån av plats.

Bransch- och gästcenter
På festivalens center för bransch, gäster och press hämtar du din ackreditering och får svar på dina frågor om festivalen.

Branschmingel
Som ackrediterad får du inbjudan till alla branschmingel på T8ng, Hornsgatan 66. Kom och träffa kollegor och nätverka med branschen.

Prisutdelning
Som ackrediterad får du även inträde till prisutdelningen till vilken ett visst antal biljetter reserveras. För dessa gäller först till kvarn och hämtas ut i pressdisken. Utöver dessa gäller inträde i mån av plats.

Förmåner
Som ackrediterad får du även förmåner hos våra samarbetspartners mot uppvisande av ackreditering:

SCANDIC MALMEN, Götgatan 49-51
– 20% rabatt på lunchen.

T8ng, Hornsgatan 66
Vin/cava 65 kr (ord 88 kr) eller öl 52 kr (ord 68 kr) , visa ditt medlemskort.

FECA/Mariatorget, Torkel Knutssonsgatan 35
– 20% på all mat vid uppvisande av medlemskort (ej avhämtning).

DEMI MAT&BAR, Katarina Bangata 21
– Cava 60 kr (ord 90)

Ansök här:

Tempo tipsar: Emilie Löfgren, redaktör

Jag vill tipsa om mina favoritfilmer Kunstneren og tyven; en spännande film om hur en tavelstöld blir början på en osannolik vänskap där de båda tvingas möta sina demoner från det förflutna. Our time machine är en jättefin film om skapandets ångest, en demenssjuk pappas minnen som blir allt mer suddiga och regissörens längtan efter en egen familj. Få fler tips på vår instagram @tempofestival!

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik. I år med tema familj och gräsrotsrörelser med filmer från Ukraina, Brasilien, Mexiko och Sverige. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på radiodokumentärer från hela världen tillsammans med Radio Atlas eller bli höra de bästa ljudberättelserna under 3 minuter i Short Dox Radio? Läs om om samtliga programpunkter här!

Vill du vara volontär på Tempo 2020?

Vill du vara med och skapa Sveriges största festival för dokumentära uttryck? Bli volontär på årets upplaga av Tempo dokumentärfestival! Vi söker nu entusiastiska volontärer som kan hjälpa oss under festivalen som äger rum mellan den 2-8 mars. Läs mer här

Tempo på Instagram

Läs mer!