fbpx

Biljetter

Så här köper du biljetter:

Surfa runt på vår sajt och hitta det du vill se. Lägg till dessa programpunkter i mitt schema. När du sedan vill köpa biljetterna kan du trycka på “buy ticket” under vilken programpunkt som helst. Du kommer då att hamna på Ticksters webbshop där filmerna på ditt schema finns samlade.

Biljetter och årskort kan köpas på Ticksters webbshop.

Supportfrågor kring biljetter via webben, ring Ticksters support 0771-477070.

UNDER FESTIVALEN

Under festivalen öppnar biljettkassorna en timme före första visning på respektive visningslokal och stänger i samband med att sista visningen börjar.
Köpt biljett återlöses ej! Kom i tid till visningarna, annars kan det vara fullt i salongen.
Åldersgräns för filmvisningarna är 15 år. Biljettkassorna tar kort och Swish.

Film/Work in progress-dagen: 80 kronor.

Sound Sauna: 80 kronor

Radio: Fri entré med årskort.

Filmfrukost: 210 kronor / Filmfika: 160 kronor

Flamencoundervisning: 220 kronor

Galainvigning: 250 kronor.

Reality Bites: Se respektive visning.

Avslutningsfest: Fri entré med årskort.

Seminarier: Fri entré med årskort.

Tempo Impact Conference: Fri entré för ackrediterade. Kostnad för enbart deltagande under Impactdagen 250 kronor, anmälan via tempofestival.se.

Övriga event: Fri entré om inget annat anges samt på Mångkulturellt Centrum (MKC), Biokällan Märsta, Skärisbiografen och Retrospektiven.

Årskort: 60 kronor (40 kronor för studerande, arbetslösa och pensionärer). Obligatoriskt och personligt. Visas upp tillsammans med biljett vid varje föreställning. Årskortet gäller mellan februari 2019 och februari 2020 och ger dig inbjudningar till minst fyra förhandsvisningar fram till nästa festival.

Festivalpaket: Köp tre eller fler olika biljetter vid samma tillfälle så bjuder vi på årskortet. Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden

Vill du vara volontär på Tempo 2020?

Vill du vara med och skapa Sveriges största festival för dokumentära uttryck? Bli volontär på årets upplaga av Tempo dokumentärfestival! Vi söker nu entusiastiska volontärer som kan hjälpa oss under festivalen som äger rum mellan den 2-8 mars. Läs mer här

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på hemligheter tillsammans med Alice i Underlandet eller bli het på gröten i vårt Radio Dark Room? Tillbaka är även en favorit-i-repris: Sound Souna! Läs om om samtliga programpunkter här!

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik i år med fokus på högerpopulism i Ungern, Brasilien och Italien. Vi får också följa vår kontroversiella utrikesminister Margot Wallström samt träffa avhoppare från extremistorganisationer i Karen Winthers senaste film Exit. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Fira 8 mars med Tempo!

Tempo ägnar den 8 mars till att visa filmer och dokumentära verk av och om kvinnor och transpersoner. I samband med dagen vill vi uppmärksamma allt arbete som görs för att stötta kvinnor och barn i utsatthet. Tempo tipsar om tre organisationer som du kan stödja. Kolla här!

Tempo på Instagram

Läs mer!