fbpx

Integritetspolicy

Tempo Dokumentärfestivals hantering av kontakter

Från den 25 maj 2018 gäller GDPR, en ny reglering inom EU för dataskydd som ersätter personuppgiftslagen (PUL). GDPR innebär större rättigheter för dig att bestämma hur dina personuppgifter hanteras. 

Tempo Dokumentärfestival använder sig av olika digitala verktyg för administration, utskick och kommunikationsaktiviteter. Som en del av detta samlar vi in och lagrar personuppgifter i form av mailadresser, namn och i vissa fall telefonnummer.

Vi lagrar information för att kunna informera om Tempo Dokumentärfestivals aktiviteter och målgruppen för informationen är tidigare besökare på festivalen, dokumentärintresserade och bransch. Uppgifterna som registreras för av vårt nyhetsbrev kan också komma att användas för marknadsföringsändamål samt för uppföljning och utveckling av Tempo Dokumentärfestival och relaterad verksamhet.

I inget sammanhang delar vi denna information med tredje part.

Verksamhetsledaren är personuppgiftsansvarig.

Om du avanmäler dig från våra utskick tar vi bort dina personuppgifter.

Du har rätt att begära information, kostnadsfritt, om vilka personuppgifter vi har om dig. Skicka i så fall en begäran till vår postadress. Du har också rätt att få dina personuppgifter rättade eller raderade.

 Vill du avregistrera dig? Maila oss så löser vi det omgående. 

Denna policy uppdateras vid behov. Personuppgiftsansvarige ansvarar för att se till att policyn följer nya och förändrade regelverk.

Tempo tipsar: Emilie Löfgren, redaktör

Jag vill tipsa om mina favoritfilmer Kunstneren og tyven; en spännande film om hur en tavelstöld blir början på en osannolik vänskap där de båda tvingas möta sina demoner från det förflutna. Our time machine är en jättefin film om skapandets ångest, en demenssjuk pappas minnen som blir allt mer suddiga och regissörens längtan efter en egen familj. Få fler tips på vår instagram @tempofestival!

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik. I år med tema familj och gräsrotsrörelser med filmer från Ukraina, Brasilien, Mexiko och Sverige. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på radiodokumentärer från hela världen tillsammans med Radio Atlas eller bli höra de bästa ljudberättelserna under 3 minuter i Short Dox Radio? Läs om om samtliga programpunkter här!

Vill du vara volontär på Tempo 2020?

Vill du vara med och skapa Sveriges största festival för dokumentära uttryck? Bli volontär på årets upplaga av Tempo dokumentärfestival! Vi söker nu entusiastiska volontärer som kan hjälpa oss under festivalen som äger rum mellan den 2-8 mars. Läs mer här

Tempo på Instagram

Läs mer!