fbpx

MASTERCLASS: NICOLAS PHILIBERT (INSTÄLLT)

Masterclassen med Nicolas Philibert är tyvärr inställd och ersätts med:

Case studies: ”Hjärtats tidtabell” och ”Excess Will Save Us”
Kort film, stora berättelser
Ta chansen att göra en djupdykningen i ett par av de nominerade kortfilmerna till Tempo Short Award. Vi ser ”Hjärtats tidtabell” och ”Excess Will Save Us”, två filmer som genom två mikrokosmos förmedlar stora universella känslor. Möt personerna bakom filmerna och få möjlighet att höra mer om deras process och konsten att berätta det stora i ett kort format.
Medverkande: Lisa Partby, Morgane Dziurla-Petit och Fredrik Lange. Moderator: Melissa Lindgren

 

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på hemligheter tillsammans med Alice i Underlandet eller bli het på gröten i vårt Radio Dark Room? Tillbaka är även en favorit-i-repris: Sound Souna! Läs om om samtliga programpunkter här!

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik i år med fokus på högerpopulism i Ungern, Brasilien och Italien. Vi får också följa vår kontroversiella utrikesminister Margot Wallström samt träffa avhoppare från extremistorganisationer i Karen Winthers senaste film Exit. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Fira 8 mars med Tempo!

Tempo ägnar den 8 mars till att visa filmer och dokumentära verk av och om kvinnor och transpersoner. I samband med dagen vill vi uppmärksamma allt arbete som görs för att stötta kvinnor och barn i utsatthet. Tempo tipsar om tre organisationer som du kan stödja. Kolla här!