fbpx

TEMPO IMPACT CONFERENCE

Varmt välkomna till årets Tempo Impact Conference på Teaterstudio

Lederman. Fredag 8 mars blir i år igen en heldag om att göra intryck och avtryck. I år fokuserar vi på de verksamheter bakom produktionerna som jobbar med att nå ut och påverka med dessa projekt inom impact production och outreach.

Dagens moderator är regissören och producenten Karin Ekberg, som kommer leda oss genom en rad spännande punkter. Schemat för dagen är följande:

08:45 Kaffe och inskrivning

09:15 Introduktion med Karin Ekberg

09:30 Doc Lounge Impact Hub

10:00 Case: Exit. Anna J Ljungmark och Andrea Arvidsson om arbetet kring filmen Exit

10:15 Paus med kaffe och frukt

10:45 Case: Arica. Andreas Rocksén presenterar det pågående arbetet kring filmen Arica

11:15 Verksamhetspresentation: Postkodstiftelsen

11:45 Lunch

12:45 Vad är framgång, och hur mäter vi den?

13:15 Verksamhetspresentation: Oxfam

13:30 Paneldiskussion om impact production och filmens betydelse i arbetet: Hur kan vi strukturera, utföra samt finansiera arbetet? Med David Kollnert (Postkodstiftelsen), Kristin Engstedt (Svenska Filminstitutet), Anna J Ljungmark (Doc Lounge), Beata Mannheimer (Film Capital Stockholm) och Anna Weitz (OFF).

Konferensen arrangeras i samarbete med Film Capital Stockholm på Teater Lederman, Gästrikegatan 13, 08:45 – 15:00.

Anmäl dig här!

För den som enbart hinner delta denna fredag går det att ackreditera sig enbart till Tempo Impact Conference till en kostnad av 250 kronor. Köp din biljett här!

 

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på hemligheter tillsammans med Alice i Underlandet eller bli het på gröten i vårt Radio Dark Room? Tillbaka är även en favorit-i-repris: Sound Souna! Läs om om samtliga programpunkter här!

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik i år med fokus på högerpopulism i Ungern, Brasilien och Italien. Vi får också följa vår kontroversiella utrikesminister Margot Wallström samt träffa avhoppare från extremistorganisationer i Karen Winthers senaste film Exit. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Fira 8 mars med Tempo!

Tempo ägnar den 8 mars till att visa filmer och dokumentära verk av och om kvinnor och transpersoner. I samband med dagen vill vi uppmärksamma allt arbete som görs för att stötta kvinnor och barn i utsatthet. Tempo tipsar om tre organisationer som du kan stödja. Kolla här!