fbpx

Resa/Boende

Resa
För att ta dig till Scandic Malmen från Stockholm central tar du enkelt tunnelbanans gröna linje mot Farsta Strand/Hagsätra/Skarpnäck och hoppar av vid Medborgarplatsen. Scandic Malmen ligger på Götgatan 51, bara ett stenkast från stationen. På samma gata som Scandic Malmen hittar du vår festivalbiograf Victoria och inte långt i från ligger också Filmstaden Söder och Centrum för fotografi. I Hornstull hittar du vår festivalbiograf Bio Rio och VR-utställningen på Galleri Korn. Hit kommer du enklast genom att ta tunnelbanans röda linje mot Norsborg/Fruängen. Vår branschhub hittar du i år på Teater Lederman på Gästrikegatan 13 ett stenkast från S:t Eriksplan. För karta över festivalområdet samt fullständiga adresser se här.

Boende
Som gäst på Tempo Dokumentärfestival har du rabatt vid bokningar på vårt festivalhotell Scandic Malmen, Götgatan 51. För att ta del av detta erbjudande mailar du din bokning/förfrågan till Scandic Malmen på malmen@scandichotels.com och anger TEMPO2019 som referens. Dessutom erbjuds 20% på maten i bistron & AW-priser i baren mot uppvisande av Tempos års- eller Branschkort under festivalen.

På Scandic Malmen hittar du dessutom vårt press- och gästcenter där du hämtar ut din ackreditering. Här kan du också titta på filmer i vårt videotek, fika, ställa frågor om festivalen till vår kunniga personal samt träffa andra festivalgäster.

Vill du vara volontär på Tempo 2020?

Vill du vara med och skapa Sveriges största festival för dokumentära uttryck? Bli volontär på årets upplaga av Tempo dokumentärfestival! Vi söker nu entusiastiska volontärer som kan hjälpa oss under festivalen som äger rum mellan den 2-8 mars. Läs mer här

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på hemligheter tillsammans med Alice i Underlandet eller bli het på gröten i vårt Radio Dark Room? Tillbaka är även en favorit-i-repris: Sound Souna! Läs om om samtliga programpunkter här!

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik i år med fokus på högerpopulism i Ungern, Brasilien och Italien. Vi får också följa vår kontroversiella utrikesminister Margot Wallström samt träffa avhoppare från extremistorganisationer i Karen Winthers senaste film Exit. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Fira 8 mars med Tempo!

Tempo ägnar den 8 mars till att visa filmer och dokumentära verk av och om kvinnor och transpersoner. I samband med dagen vill vi uppmärksamma allt arbete som görs för att stötta kvinnor och barn i utsatthet. Tempo tipsar om tre organisationer som du kan stödja. Kolla här!

Tempo på Instagram

Läs mer!